کاروان پیاده انصارالحسین امسال نیز مانند سالهای گذشته مورد استقبال مردم طبس قرار گرفته و دل عاشقان فرزند پیامبر را با خود همراه کرد.
حمید رضا حجازی: همش عشقه و بس، کافیه بطلبه، یکی با هواپیما، دیگری با اتوبوس و یکی هم با پای پیاده راهی میشه میگی با پا ولی نه، تنها با دل میشه 2000 کیلومتر راه را بدون خستگی و تنها با عشق گذر کرد.
کاروان پیاده انصار الحسین(ع) امسال هم برای زیارت امام حسین از مشهد راهی شد و به طبس رسید.
هرکس در کاروان هزینه سفر را باید خودش پردخت کند کنه حتی بیشتر از پولی که باید بپردازد تا با هواپیما برسد کربلا.
ولی پای پیاده و راه حسین یه چیز دیگه است و شور و هوایی دیگری دارد.
مردم طول مسیرم با دیدن کاروان دلاهایشان هوایی میشه پرمیزنه به کربلا، اشک است که جاری میشود در هوای حسین فاطمه.
یکی با گل، یه نفر با شکلات دیگری با چایی یکی هم فقط با روی خوش و لبخند میگوید خسته نباشید برادر و روبوسی.
هرکسی به طریقی عرض ارادت میکند به امام حسین و کاروان زیارتی آن حضرت و هرجور که از دستش برمیآید خدمت میکند.
پیر و جوون، زن و مرد هم ندارد، بعضی افراد چند کیلومتری را با اونا راهی میشوند،کودکی بود که پدرش میگفت هرسال مسیر 7 کیلومتری روستا تا طبس را با کاروان طی میکند.
امسال هم کاروان پیاده انصارالحسین حال و هوای دیگری به طبس داد و 18 روز پس از حرکت از شهر امام هشتم به مدفن برادرش حسین بن موسی الکاظم(ع) رسید.
هماهنگ کننده کاروان پیاده انصار الحسین(ع)در گفتگو با خبرنگار ما گفت: این سیزدهمین سفر کاروان پیاده انصارالحسین(ع) است که در مدت 12 سال انجام می شود.
علی حقیرپور ادامه داد: این کاروان دهم آبان ماه از مشهد حرکت کرده و پس از 18 روز پیاده روی به طبس رسیده است.
وی افزود: بزرگترین فرد این کاروان 63 نفره، 74 سال و کوچکترین نفر هم 15 سال سن دارد که باید 1960 کیلومتر راه را در ظرف مدت 56 روز طی کرده تا شهادت امام رضا(ع) را در کربلا باشند.
علی حقیرپور استان های خراسان رضوی، خراسان جنوبی، اصفهان و چهار محال و بختیاری را استان های طول مسیر نام برد که مردم هم استقبال خوبی از کاروان داشته اند.
وی گفت: هزینه این سفر با هواپیما یک میلیون و 200 هزار تومان است ولی هر یک از افراد این کاروان پیاده یک میلیون و 800 هزار تومان پرداخته اند تا با کاروان راهی شوند.
وی هدف کاروان پیاده انصار الحسین (ع) را ترویج و اشاعه فرهنگ اباعبدالله الحسین (ع) بیان کرد و افزود: در این کاروان 99 درصد افرادی که حاجت داشته اند مشکلشان حل شده و همه مردم، به هدفشان رسیده اند.
مسئول هماهنگ کننده کاروان پیاده انصار الحسین (ع) از خاطره امسال خود گفت: در بجستان خانمی خواب می بیند که کاروانی قرار است از این شهر عبور کرده و آقایی در خواب از او میخواهد که از کاروان پذیرایی کند.
حقیرپور ادامه داد: آن خانم در خواب میپرسد چگونه اینکار را انجام دهم و آن آقا هم به او میگوید همان کیسه برنجی را که در خانه داری به کاروان بده تا مشکلت حل شود.
وی افزود: در سالهای گذشته فرد سرطانی هم داشته ایم که در کاروان شفا گرفته است.
پیرمردی 53 ساله که از اعضای کاروان است، میگوید: سال گذشته با کاروان راهی شدم ولی به دلیل ناراحتی ریوی که از دوران اسارت با من بود 2 روز در طبس بستری شده و دکتر از من خواست تا فورا به مشهد برگردم ولی با اصرار به مسیر خود ادامه دادم.
برات علی عرشی ادامه داد: در یزد و اصفهان هم بستری شدم ولی به راه خود ادامه دادم تا اینکه در باغ ملک حالم خیلی بدتر شد و برای درمان از کاروان جدا و به اهواز رفته و در آنجا بستری شدم.
وی افزود: در اهواز پس از انجام آزمایشات دکتر گفت که مشکلی ندارم و مرا مرخص کرد.
عرشی گفت: پس از اصرار من به دکتر و اظهار اینکه اسپری مصرف میکنم و مدارک پزشکی گذشته را به او نشان دادم دکتر گفت: که آزمایش تو هیچ مشکلی ندارد و تنها چند قرص برایم نسخه کرد.
وی افزود: پس از مرخص شدن از بیمارستان در دارالخوین به کاروان پیوسته و حتی فوتبال بازی کردم و از سال گذشته تا کن
خبر فوق را به زبان مورد نظر ترجمه کنید
- نویسنده : یزد فردا
- منبع خبر : خبرگزاری فردا
دوشنبه 13,ژانویه,2025